leksoz 95 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوستان عزیز تا دیروز رنک من 2 بود در گوگل... 2 تا مطلب جدید گزاشتم امروز رنک من شده 0:x (40): کسی مشکل رو میدونه از کجاست؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در بهمن 90 سلام فکر نمیکنم تغییر رنکینگ گوگل 1 روزه باشه باید ببینید تقریبا 2-3 ماه گذشته چکار کردید شاید به بلک لیست گوگل رفته باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در بهمن 90 راهی هست بفهمم جزئ بلک لیست هستم یا خیر؟ داخل گوگل همه صفحاتم ایندکس هست و داخل سرچ میاره سایت رو... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سروش 40 ارسال شده در بهمن 90 راهی هست بفهمم جزئ بلک لیست هستم یا خیر؟ داخل گوگل همه صفحاتم ایندکس هست و داخل سرچ میاره سایت رو... با سلام ممکن این سایت کمکتون کنه اما خب زیلاد جوابش مطمئن نیستش : http://onlinealley.com/seotools/googlebannedchecker/ --------- پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در بهمن 90 عزیز این سایت دامین های asia رو ساپورت نمیکنه و ادرس میزنی ارور میده میگه دامین معتبر وارد کنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام شما از چه ابزاری برای مشاهده رنک استفاده کردید؟ در این مدت در بعضی سایت هایی که وب شما رو تو موتورهای جستجو ثبت می کنن آدرستون رو ثبت نکردین؟ از ابزار خاصی برای افزایش رنک و اینجور کارها استفاده نکردین؟ تغییر رنک گاهی پیش میاد ولی بعد از مدتی دوباره درست میشه مثلا من یکبار رفتم سایت جومینا دیدم رنک گوگلش شده 3 در حالیکه 5 بود بعد مدتی دوباره درست شد در هر صورت رنک یک روزه پایین نمیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر