saharkashani 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام دوستان من امروز وقتي كه در سايتم كار ميكردم اين ارورها را هنگام زدن عكس در خبرهايم ديدم كه سايتم جوملا 1.7 است كه ميخواستم كه هركدام از شما در اين زمنيه تجربه اي داريد آن را لطفا به من بگوييد كه اين مشكل دارد به صورت مكررد براي من ايجاد ميشود و واقعا كارم را مختل كرده است لطفا به من كمك كنيد من منتظر شما و نظرتان وپيشنهاد و راه كار و روشي كه براي حل اين مشكل ميگوييد هستم با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 سلام چه اروری میده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سروش 40 ارسال شده در بهمن 90 سلام چه اروری میده؟ گویا ایشون عکس ارور رو توی آپلود سنتر جومینا گذاشتن و الان هم بالا نمیادش برای من این آپلود سنتر و عکساش با سلامدوستان من امروز وقتي كه در سايتم كار ميكردم اين ارورها را هنگام زدن عكس در خبرهايم ديدم كه سايتم جوملا 1.7 است كه ميخواستم كه هركدام از شما در اين زمنيه تجربه اي داريد آن را لطفا به من بگوييد كه اين مشكل دارد به صورت مكررد براي من ايجاد ميشود و واقعا كارم را مختل كرده است لطفا به من كمك كنيد من منتظر شما و نظرتان وپيشنهاد و راه كار و روشي كه براي حل اين مشكل ميگوييد هستم با تشكر لطفا متن ارور در همین تاپیک کپی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر