rezamasih 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام دوستان من چونه می توانم این کد را در جوملا بردارم؟ با امتنان رضا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 بفرمایید http://forum.joomina.ir/thread-1760.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezamasih 0 ارسال شده در بهمن 90 دوست عزیز این صفحه را کلیک می کنم با زنمی شود برایم پیام میدهد که حساب کاربری شما فعال نشده است چکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 90 با سلام آیا هنگام باز کردن لینک کاربر میهمان بودید یا به انجمن لاگین کرده بودید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezamasih 0 ارسال شده در بهمن 90 نه دیگه لاگین کردم دوست عزیز اگر بتوانی این موضوع را کمکم کنی واقعا ممنونت می شوم با امتنان رضا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام دوستان اگه دقت فرمایید لینک داده شده توسط عرفان عزیز در بخش آموزش های سطح بندی شده هست/. و این دوستمون به اون بخش دسترسی ندارند . :exclamation: عرفان خان از قرادادن افزونه ها بخش سطح بندی شده در جاهایه دیگه خوداری کنید ! زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 البته آقای گنجی هم یک پلاگین به اسم ByeByeGenerator در انجمن معرفی کردن می تونید از اون هم استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر