masoodh 0 ارسال شده در بهمن 90 من یه سایته جدیدی نصب کردم بر روی لوکال هاست اما این سایت ناقط میاد salidshow اون نمیادش باید چیکار کرد نرم افزار خاصی باید تو کامپیوترنصب باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام منظور شما از سایت قالب هست / جوملا اصلی / جوملا با نمونه اطلاعات متفاوت ؟ برسی کنید ببینید ماژول اسلاید شو براتون نصب هست یا نه زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoodh 0 ارسال شده در بهمن 90 یه سایت خارجی بازی آماده دانلود کردم برای نسخه 1.5 هست به کسی دیگه دادم تو کامپیوترش نصبش کرد برای اون اومد اما برای من نیومد یکی از دوستانم گفت که نرم افزار java script نصب کنم درست میشه من نصب نکردم اینکار رو بکنم درست میشود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام شما برای لوکال از نرم افزار های xampp و یا Wampp استفاده کنید و دیگر نیاز به چیز خاصه دیگه ای ندارید. اگر بسته نصبی خاصی استفاده میکنید باید در انتهای نصب بسته وقتی که از شما نام سایت و ایمیل ادمین و ... میخواد ، در پایین صفحه دکمه install sample data رو بزنید تا بسته به طور کامل نصب بشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoodh 0 ارسال شده در بهمن 90 این کارا رو کردم ولی بازم نشد برای slideshow از gk2 هم استفاده کردم این هم نشون نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر