hosseinpour 0 ارسال شده در بهمن 90 من میخوام صفحه اصلیم یه عکس بذارم وقتی روش کلیلک میکنم بره یه صفحه دیگه همه ی عکسهامو اون صفحه دوم نشون بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 عکس رو توی ادیتور جوملا تو مطلبتون درج کنید و سپس اون رو لینک دهی کنید و سپس مطلبتون رو ارسال کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosseinpour 0 ارسال شده در بهمن 90 نه ببینید من میخوام وقتی رو عکسم کلیک میکنم باز میشه صفحه دوم مثلا 20 تا عکس نشون بده مثه bornanews.ir سمت چپ رو نیگا کنید لطفا .. هالا این اومده اسلاید استفاده کرده که من اسلاید هم نمیخوام فقط میخوام یه عکس بذارم وقتی روش کلیک میکنم صفحه دوم مثلا 10 تا عکس باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 خوب می تونید از افزونه های گالری عکس مثل phoca gallery استفاده کنید و بعد اینکه عکسهاتون رو توش قرار دادین برای لینک دهی از عکسی در صفحه اول استفاده کنید. یا یه مطلبی رو درست کنید که چند تا عکس توش باشه منتشرش کنید اما تو صفحه اول نذارین، باز برای لینک دهی به اون مطلب عکسدارتون از یه عکس با لینک اون مطلب در صفحه اول استفاده کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر