sinsin 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام من یک سایت دارم که نوار بالای سایت منو داره که منو ها به سمت پایین باز میشن . یک اسلاید شو هم دارم که عکس ها در قسمت اسلاید عوض میشه . مشکل اینجاست که منو ها که یه سمت پایین باز میشن پشت اسلاید شو مخفی میشن و منو کامل تا پایین قابل دیدن نیست. دوستان راهنمایی کنند لطفا ؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سروش 40 ارسال شده در بهمن 90 سلام در صورتی که css بلد هستید z-index ها رو دستکاری کنید در منو و اسلاید شو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoseng 4 ارسال شده در آبان 92 (ویرایش شده) سلام در صورتی که css بلد هستید z-index ها رو دستکاری کنید در منو و اسلاید شو 8 Feb 2012 - 5:17 PM گفته است: سلام اگه فقط z-index رو تغییر بدن در صورتی که عکس های اسلاید شو لینک باشن باز هم مشکل دار میشه که باز باید مشکل رو با JS حل کنند ویرایش شده آبان 92 توسط hoseng نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما جناب hoseng : به تالار تخصصی جوملا , جومینا خوش آمدید. از اینکه برای حل مشکل تلاش کردید و می کنید سپاس گذاریم اما لطفن در پاسخ به سوالات کاربران به تاریخ ان توجه کنید. تاریخ برای سال 2012 را نشان میده. از بالا اوردن تاپیک های قدیمی پرهیز کنید. روزانه تاپیک های زیادی برای پاسخ ایجاد می شوند موفق باشید 1 واکنش ها : hoseng نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر