sadaf3d 18 ارسال شده در بهمن 90 سلام به همه دوستان خوبم. آیا میشه امکانی رو برای ناشر در سایت در نظر گرفت تا بتونه بدون وارد شدن از طریق بک اند سایت و فقط از طریق خود سایت بتونه یه سری عکس رو از توی یکی از دایرکتوری های سایت حذف کنه؟؟:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام تا جایی که میدون نمیشه از دارکتوری ها هاست عکسی حذف کنه/ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadaf3d 18 ارسال شده در بهمن 90 با سلام تا جایی که میدون نمیشه از دارکتوری ها هاست عکسی حذف کنه/ یا حق سلام.ممنون از پاسختون. اگر از هر پوشه ای بتونه این کار رو بکنه باز هم مشکل من حل میشه.من یه اسلاید شو ساختم که میخام آدرس یه پوشه به عنوان سورس براش تعریف کنم تا عکساشو از اون لود کنه.میخام این امکان رو برای ناشرم بذارم که بتونه خودش هر وقت دلش خواست از توی اون پوشه عکسارو پاک کنه و به جاش عکسای دلخواه خودش بذاره.ممنون میشم اگه راه دیگه ای برای این مساله به ذهنتون میرسه معرفی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 سلام می تونید یه اف تی پی جدید برای سایت تعریف کنید و حق دسترسی رو فقط همون پوشه اسلاید شو بذارید، بعد از اون فرد مورد نظرتون بدون وارد شدن به هاست یا مدیریت فقط از طریق ftp به همون پوشه دسترسی خواهد داشت و هر کاری بخواد می تونه تو اون پوشه انجام بده. موفق باشین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر