pinocchio 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام آیا کسی ترجمه ای از این نسخه jdownload یعنی آخرین نسخه مربوط به جوملا 1.5 سراغ داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز من این کامپوننت را قبلا فارسی کردم اما به دلیل زیاد بودن فضای هاردم آن را در هاردم گم کرده ام اگر خواستی دوباره می تونم برات فارسی اش کنم وقط کافی هست لینک دانلود فایل را برام بزاری البته تو همین پست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام شما می تونید از فایل های زبان فارسی نسخه ای که بصورت ترجمه شده در انجمن گذاشته شده هم استفاده کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pinocchio 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز من این کامپوننت را قبلا فارسی کردم اما به دلیل زیاد بودن فضای هاردم آن را در هاردم گم کرده ام اگر خواستی دوباره می تونم برات فارسی اش کنم وقط کافی هست لینک دانلود فایل را برام بزاری البته تو همین پست. ممنون. از روشی که جناب آقای دفاعی در پست بعدی فرمودند استفاده میکنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر