Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام یعنی یکی یکی غیر فعالشون کنی یا بر عکس هم رو یجا غیر فعال کنی و دونه دونه فعالشون کنی ببینی باز مشکل پا برجاست /. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در بهمن 90 همین کار رو کردم اما درست نشد. مجبور شدم همه مطالب رو پاک کردم تا درست شد چه فایده که کلی تنظیمات سایت رو بهم ریختم. من قبل از این کارها از طریق هاست بخش بک آپ ویزارد از سایت بک آپ گرفتم اما حالا نمیدونم چطور باید ریستور کنم. فایل بک آپ هم تو هاست هستش لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در بهمن 90 تشکر از همه دوستان مشکل برطرف شد اما یه مورد دیگه داره که در بخش مشکلات قالب مطرح میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام لطفا راحل رو اینجا مطرح کنید تا تایپیک به نتیجه برسه /. یا از طریق رهکار کدام پست مشکلتون حل شد رو بیان کنید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در بهمن 90 سلام با پاک کردن تمام مطالب سایت که کپی پیست کرده بودم مشکل حل شد. البته اینم بگم که این مشکل فقط در همون قالب پیش فرض خلیلان (ایران 2) بود و بقیه قالبها مشکلی نداشتند. ---------------------- تشکر از همه دوستان که کمک کردند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در بهمن 90 سلام فایل در فولدر بکاپ کامپوننت وجود داره و دانلود کنید ، اکسترکت کنید و به صورت zip یا tar.gz به هاستتون برگردونید و ادامه مراحل مثل نصب جوملاست بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام دوست عزیز اگه دقت فرمایید فرمودند مشکل حل شده ! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز مشکل من با راهنمایی دوستان حل شد اما من از داخل فایل بک آپ فایل homedir.tar رو خارج کردم و بعد پوشه public_html رو از آن خارج کردم و فشرده کردم و بعد از بار گذاری در هاست unzip کردم. ---------------- نمیدونم کارم درست بود یا نه اما به هر حال جواب داد. -------------- من نمیدونستم که فایل بک آپ رو باید مثل جوملا نصب کرد.(تشکر از شما) یعنی از طریق کنترل پنل هاست شدنی نیست.؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوستان الان اومدم که مطالب سایت رو دسته بندی کنم متوجه شدم که اگر عکسی در مطالب بزاری و اونا رو در بخش و مجموعه ای به غیر از ایستا (پیش فرض) منتشر کنی ، باز هم سایت بالا نمیاد. ------------------ به نظر شما از اول جوملا رو نصب نکنم.؟ :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام خب دوست عزیز شما بک آپ رو ریستور کردید یعنی مطالب همون مطالب کپی شده هستند دیگه درسته؟ اینکه میشه نقطه سر خط حالا شما باید مطالب رو تو نت پد ببری بعد دوباره تو ادیتور جوملا وارد کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در بهمن 90 نه من راه درست ریستور رو نمیدونم وبه همون روشی که گفته بودم انجام دادم. اصلآ تمام مطالب رو پاک کردم و اگه یه عکس تو مطالب بزاری و منتشر کنی سایت بالا نمیاد. میخواید یوزر و پسورد سایت رو بدم خودتون ببینید.؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام اصلآ تمام مطالب رو پاک کردم خوب بهتر یک بار جوملا رو از اول نصب کنید ! در ضمن جواب صوالاتون همون پست های قبلیم هست ./. موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر