samadionline 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام یک منو برای سایت میخواستم شبیه سایت زیر http://www.okadirect.com/ اگر نمونه ای دارید مثل همین معرفی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام دوست عزیز این مگا منو میباشد که باید براتون اختصاصی طراحی بشه /. اگه خواستید من در خدمتم. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در بهمن 90 دوست عزیز این نوع منوها مگا منو هستند ماژولهای زیادی در این مورد هستند با کمی جستجو در جوملا جهانی به نتایج خوبی خواهید رسید حافظ خدایت باش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samadionline 0 ارسال شده در فروردین 91 من خیلی دنبال این ماژول مگا منو گشتم ولی هیچ کدوم برای جوملا 1.5 کاربردی نداشتند اگر کسی داره اینجا بزاره خیلی لازم دارم. راستی یه سوال اگر بخواهیم از قالب های شرکت های مختلف این ماژول رو برداریم و توی یک قالب دیگه استفاده کنیم چطوری باید این کار رو کرد؟ از اساتید در این زمینه راهنمایی میخوام با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر