shervin63 2 ارسال شده در بهمن 90 سلام ، یک : آیا پاک کردن فایل های موجود در پوشه tmp جوملا مشکلی ایجاد نمی کند - دو : کاربرد دقیق این پوشه و فایل های موچود در آن پس از نصب قالب یا افزونه چیست ؟ آیا پس از آن برای پاک کردن قالب یا افزونه می تواند مورد نیاز باشد ؟ آیا پاک کردن فایل های موجود در آن در آینده ایجاد مشکل نخواهد کرد ؟ آِیا می توان هر از گاهی اقدام به پاک کردن فایل های موجود در آن پوشه کرد ؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 سلام همونطور که از اسمش معلومه یه پوشه موقت برای ذخیره ی فایل هاست نه پاک کردنش اشکالی نداه. موفق باشین.اصلاح می کنم: یه پوشه موقت برای ذخیره ی فایل ها و سورس افزونه ها برای نصب هستش. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام بله / تقربیبا هیچ /خیر/خیر/ بله فایل های اولیه رو در هیچ یک از دارکتوری هارو پاک کنید // چه این دارکتوری چه ... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 90 با سلام همانطور که دوستان در بالا اشاره کردند ، پاکسازی تمام فایلها و پوشه هایی که در پوشه tmp قرار گرفته اند بلامانع است و هیچ مشکلی ایجاد نمیکند اما یک نکته خیلی خیلی مهم را به یاد داشته باشید که در این پوشه به هیچ وجه فایل index.html را حذف نکنید دلیل وجود این فایل برای حفظ امنیت جوملا میباشد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervin63 2 ارسال شده در بهمن 90 با سلام همانطور که دوستان در بالا اشاره کردند ، پاکسازی تمام فایلها و پوشه هایی که در پوشه tmp قرار گرفته اند بلامانع است و هیچ مشکلی ایجاد نمیکند اما یک نکته خیلی خیلی مهم را به یاد داشته باشید که در این پوشه به هیچ وجه فایل index.html را حذف نکنید دلیل وجود این فایل برای حفظ امنیت جوملا میباشد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): ممنون ، اما پاکش کردم - می رم دوباره درستش می کنم مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام دوست عزیز اگه دقت کنید تو پست قبلیم عرض کردم فایل های اولیه رو در هیچ یک از دارکتوری هارو پاک کنید // چه این دارکتوری چه ... در هیچ کجا فایل های اولیه رو پاک نکنید ، بخصوص index.html زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervin63 2 ارسال شده در بهمن 90 با سلام دوست عزیز اگه دقت کنید تو پست قبلیم عرض کردم فایل های اولیه رو در هیچ یک از دارکتوری هارو پاک کنید // چه این دارکتوری چه ... در هیچ کجا فایل های اولیه رو پاک نکنید ، بخصوص index.html زندگیتان سپید ممنون ، ببخشید چون " ن " افتاده بود من عرض کردم مرسی :cool: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر