hadiclub 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام از دوستان کسی فارسی ساز کامپوننت فوق حرفه ای و فوق العاده فرم ساز جوملا بنام RS Form Pro 1.4.0 سراغ داره ؟ من این کامپوننتو دانلود کردم اما زبونش انگلیسیه خیلی امکانات داره یعنی من نسخه تجاریش هم که خریدم اینقدر امکانات نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام دوست عزیز همینی که فرمودید نسخه تجاری هست /. میتونید از فروشگاه جومینا تهیه کنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadiclub 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام دوست عزیز همینی که فرمودید نسخه تجاری هست /. میتونید از فروشگاه جومینا تهیه کنید . یا حق من تجاریش رو از همین سایت خریدم ولی جواب نمیدهظاهرا کسی از دوستان نمیخواد کمکی کنه خیلی خب حالا که اینطور شد منم میرم فارسیش میکنم ما ایرونیا باید حتما تحریم بشیم تا یه پیشرفتی کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام جواب نمیده ! یعنی چی بیشتر توضیح میدین ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irantechnic 0 ارسال شده در بهمن 90 اگه مشکل فارسی سازی دارید برا من بفرستید فارسیش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در بهمن 90 دوست عزیز من این کامپوننت را فارسی کردم مشکلتون چیه؟ چه قسمتی هست که جواب نمیده؟ چه چیزی هست که کم داره؟ شما چه زمانی و چه ورژنی را خریداری کردید؟ می تونید فایل زبان اونی که خریدید را با فایل زبان خودتون جایگزین کنید1 نیازی نیست دنبال فایل زبان بگردید حافظ خدایت باش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در بهمن 90 سلام از دوستان کسی فارسی ساز کامپوننت فوق حرفه ای و فوق العاده فرم ساز جوملا بنام RS Form Pro 1.4.0 سراغ داره ؟ من این کامپوننتو دانلود کردم اما زبونش انگلیسیه خیلی امکانات داره یعنی من نسخه تجاریش هم که خریدم اینقدر امکانات نداشت سلام دوست عزیز اگر دوست داشتی ، من می تونم کامپوننت را فارسی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid6133 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست عزیز فایلشو بفرست تا واست فارسیش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام vahid6133 عزیز ، لطفا هنگام پاسخگویی به سوالات کاربران به تاریخ آخرین پست دقت فرمایید این تاپیک مال حدودا" 3 ماه پیشه . این نوع ارسالها چون الان دیگه کمکی نمیکنه اسپم به حساب میاد لطفا قوانین را رعایت فرمایید ! در صورت تکرار اخطار دریافت خواهید کرد ! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر