hosseinpour 0 ارسال شده در بهمن 90 من از کامپیوتر خودم وارد مدیریت سایت میشم و سایتم میبیینم ولی وقتی همکارم از خونشون وارد میشه و یا از شرکتش نمیتونه وارد شه و نمیتونه حتی سایت رو ببینه و البته اینم بگم از فر ی گیت استفاده کرده و الان فقط با فری گیت میتونه وارد سایت بشه و( اینکه به جز سایت خودمون وارد همه ی سایتها میشه بدون فری گیت) چه جوری میشه مشکلش رو حل کرد تا بدون انتی ف-ي-ل-ت-ر سایت رو ببینه و وارد مدیریت شه؟ البته اینم بگم بن شدن ip رو چک کردم + اینکه از isp یه dns جدید گرفتم که شاید پوزتهاشون بسته باشه ولی مشکل حل نشد کسی راه حلی داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سروش 40 ارسال شده در بهمن 90 سلام دیتاسنتر کجا هستش ؟ یادمه یه موقعی پارس آنلاین با altushost مشکل داشت و نمیتونستن ببینند سرورهای این دیتاسنتر رو. پارس آنلاین هم به شدت مدعی این بود که مشکل از altushost هستش !!!!!! البته ممکنه از کش هم باشه. برا من هم بعضی وقتا سایت هایی مثل google هم باز نمیشن و تا زمانی که clear all history نکنم درست نمیشن شما اول از همه به همکارتون بگید همه ی هیستوری ها و کش و ... رو پاک کنه از روی سیستمشون و بعد چک کنید آی سی پی منزل و شرکت همکارتون چی هستش و به آی پی سرور از این ۲ تا اینترنت پینگ بگیرید ببینید پینگ دارید یا نه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 سلام به همکارتون بفرمایید کش مرورگرشون رو پاک کنن تا مشکل حل بشه. در پناه حقالبته خودتون کش جوملاتون رو هم پاک کنید ضرر نداره!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosseinpour 0 ارسال شده در بهمن 90 نه مشکل از کش نیست این کارو کردم نه مشکل از کش نیست این کارو کردم و اگه ping داشته باشه چی مینویسه ؟ و چیکار باید کرد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سروش 40 ارسال شده در بهمن 90 نه مشکل از کش نیست این کارو کردم نه مشکل از کش نیست این کارو کردم و اگه ping داشته باشه چی مینویسه ؟ و چیکار باید کرد ؟ سرورتون رو کدوم دیتاسنتر هستش؟از کدوم آی اس پی اینترنت داره دوستتون؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosseinpour 0 ارسال شده در بهمن 90 نه مشکل از کش نیست این کارو کردم نه مشکل از کش نیست این کارو کردم و اگه ping داشته باشه چی مینویسه ؟ و چیکار باید کرد ؟ سرورتون رو کدوم دیتاسنتر هستش؟از کدوم آی اس پی اینترنت داره دوستتون؟ از هماراست و اینکه ربطی به اینا نداره چون من چک کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سروش 40 ارسال شده در بهمن 90 از هماراست و اینکه ربطی به اینا نداره چون من چک کردم از کجا اینقدر مطمئنید؟ آی پی همکارتون روی سرور بسته نیست؟چک کنید این موضوع رو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 سلام و درود به هر حال با توجه به توضیحاتتون مشکل از طرف دوست شماست! و احتمال قوی ip یا isp چون با تغییر ip دوستتون دسترسی پیدا میکنه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر