net_vahid 1 ارسال شده در بهمن 90 با سلام خدمت شما از امروز صبح وقتی میخوام مدیریت مطالب رو باز کنم با خطای زیر روبه رو میشم ودر قسمت خود سایت هم به شکل زیر هست فکر میکنم وقتی امروز یه مجموعه تو بخش موردنظرم اضافه کردم اینطوری شده بازم به هر حال ، یه بار درست شد ولی باز هم همین طوری شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 سلام فکر کنم مشکل از خوندن دیتابیستون باشه، من قبلا این مشکل رو داشتم که وقتی تحقیق کردم متوجه شدم مشکل از سرور هاستم بود. شما با شرکت هاستینگت یه صحبتی انجام بده احتمال داره مشکل از سرور باشه. در پناه حق، موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
net_vahid 1 ارسال شده در بهمن 90 فکر نمیکنم این طور باشه ، چون حدود 10 تا سایت دیگه هم روی همین هاست موجوده ، JCE Editor نصب داشتم پاکش کردم فعلا که همه چیز خوبه ! تا ببینم چی میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام قبلا در این باه بحث شده من هم توضیج دادم... @ در بیشتر موارد بخاطر تغییراتی هست که روی سرور داده میشه و معمولا بعد از مدتی رفع میشه !! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
net_vahid 1 ارسال شده در بهمن 90 پس منم منتظر میمونم تا درست بشه ، چون دوباره به همون حالت برگشته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 از شرکت هاستینگتون سوال نکردید که ببینید مشکلی هست یانه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام نه دوست عزیز بهتر پیگیر باشید ! من نگفتم همیشه مشکل از طرف سرور هست و همیشه هم بعد مدتی درست میشه ! مثلا تغییر در اچ تی اکسس هم میتونی باعث این ارور بشه ... زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
net_vahid 1 ارسال شده در بهمن 90 فایل htaccess رو تغییر ندادم ! الان دوباره درسته ، نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام دوست عزیز پس حتما مشکل سرور هست بهتر با مدیر سرورتون تماس گیرید .... زندگیتان سپید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر