mrgh 17 ارسال شده در بهمن 90 سلام. دوستان، بنده نمیتونم کامپوننت فروش پین کد ویرچومارت که توسط جومینا منتشر شده رو نصب کنم و این ارور رو میده تصویر زیر: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در بهمن 90 هیچکس نیست جواب بده؟؟! در ورژن های قدیم و جدید ویرچومارت(بسته نصبی فروشگاه جومینا) هم تست کردم و همین ارور رو میده کمک کنید لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در بهمن 90 هیچکس نیست جواب بده؟؟! در ورژن های قدیم و جدید ویرچومارت(بسته نصبی فروشگاه جومینا) هم تست کردم و همین ارور رو میده کمک کنید لطفا سلام خدمت شما دوست ګرامی این ارور به خاطر این هست که افزونه ای که شما در حال نصب ان هستید قصد ایجاد جدولی در دیتا بیس را دارد که اکنون وجود دارد برای اینکار ابتدا از جدول مذکور اګر اطلاعاتی در داخل آن ذخیره شده است بک اپ بګیرید و بعد ان را پاک کنید و افزونه مورد نظر را نصب کنید موفق باشید :thankyou::afro: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر