alireza10025 6 ارسال شده در بهمن 90 با سلام و احترام دوستان گرامی هرکدام که فرصت دارند یک توضیح مختصری در باره تنظیمات نقشه سایت xmap جهت استفاده بهینه از آن بدهند و آیا همه منو ها باید به نقشه سایت معرفی بشه حتی لینک دوستان سایت . و اگر نقشه بهتری موجود هست لطفا راهنمائی کنید با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 سلام در حد مختصر و مفید می تونم بگم تنظیمات پیشفرش مناسبه و خروجی اون بسته به تصمیم شما داره که کدوم منوها رو بهش تخصیص بدین. عکس زیر تنظیماتی هست که من خودم در xmap استفاده می کنم و فکر میکنم که مناسبه. در پناه حق، موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام این افزونه یکی از بهترین هاست همه منوها رو نباید معرفی کنید فقط منوهایی که به سایت خود شما لینک شدن باید در نقشه باشن بهتر منوی اصلی و منوهایی که مربوط به مجموعه ها و بخش ها و مطالب سایت هست رو بهش اضافه کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir23 5 ارسال شده در فروردین 91 اينم از نقشه سايت بنده!! آبروي آدمو ميبره!! اومده همه article ها رو هم سطح با category نشون داده!! منو ها رو هم هم سطح با ساب منو و article و خلاصه همه زو به يك چشم نگاه كرده!! چكار كنم كه از اين قيافه خارجش كنم؟ دموي آنلاين!! http://www.easytrading.ir/easy-trading-map.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام در تنظیمات افزونه بررسی کنید یک قسمت باید داشته باشید مربوط به css که با تغییر نوع اون مشکل مورد نظر حل میشه (اون گزینه الان خاطرم نیست ولی توسط اون مشکل حل میشه) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir23 5 ارسال شده در فروردین 91 بله بايد داشته باشه اما من وقتي xmap رو نصب كردم رفتم همه پلاگين هاش رو فعال كردم بعدش اومدم تو خود كامپوننت ديدم فقط دو تا سربرگ داره: 1. site map 2. extension قاعدتا بايد يك سربرگ ديگه مال css داشته باشه ولي من ندارم. دوباره uninstall كردم بعد باز نصب كردم ديدم بازم همون جوريه!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام بله تب css هم باید داشته باشه کدام نسخه از افزونه رو نصب کردید!؟ حذف کامل و نصب مجدد... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir23 5 ارسال شده در فروردین 91 سلام آقاي فرحزاديان روزتون بخير. من نسخه 2.2.1 رو روي جوملا 1.7 نصب كردم. چندبار حذف و دوباره نصب كردم حتي دوباره دانلود كردم و نصب كردم نشد بازم اين قسمت رو نداره!! به نظرتون چكار كنم؟ خيلي ها اين مشكل رو مطرح كردن اما جوابي از شركت سازنده نگرفتن! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 ممنونم، همچنین با توجه به اینکه تاپیک اتون رو در بخش جوملا 1.5 ایجاد کردید شما کدام نسخه از افزونه رو در کدام نسخه از جوملا نصب کردید!؟ افزونه با نسخه جوملای شما سازگار بوده !؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir23 5 ارسال شده در فروردین 91 ببخشيد قربان من فكر مي كردم مشكل از تنظيمات باشه اون رو اينجا مطرح كردم نميدونستم قضيه اينقدر طولاني ميشه. توي سايت اصلي سه ورژن داده بود كه يكيش براي جوملا 1 يكي ديگه براي جوملا1.5 و يكي ديگه براي جوملا 1.6 و به بالا (تا 2.5) ساخته شده بود. ورژن افزونه متناسب با جوملا من هست. اگه مشكلي براي جواب دادن اين سوال در اين قسمت هست لطفا زحمت قفل كردن تاپيك يا حذف ارسال هاي من رو بكشيد. بازم ببخشيد قوانين رو رعايت نكردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر