rezamasih 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام دوستان من یک سایت دارم که با ویرچآل مارت کار می کند چطوری می توانم درگاه زرین پال را در ویرچو ال مارت استفاده کنم؟؟؟؟ آیا کامپوننتی هست ؟ با امتنان رضا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز هم در انجمن و هم در سایت جومینا موجوده،سرچ کنید پیدا میشه! در پناه حق، موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezamasih 0 ارسال شده در بهمن 90 ممنون دوست عزیز ولی پیدا نکردم معذرت می خواهم با امتنان رضا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام بفرمایید : http://www.joomina.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=317&Itemid= لطفا کمی دقت کنید و جستجو... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezamasih 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام دوست عزیز ممنون اما من نتوانستم آن را فعا ل کنم فایل مربوط به دیتابیس را درست ایجاد کردم اما مراحل مربوط به کپی کرفایل هار را فکر می کنم نه چون دقیقا متوجه منظورش نشدم اگر راهنمایی کنی ممنونتم با ا رضا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر