hamidnpc 9 ارسال شده در بهمن 90 من كامپوننت جي كامنت را در سايت زير نصب كردم ولي وقتي كه روي ارسال كليك ميكنم هيچ اتفاقي نمي افتد ؟ممكن است كمي توضيح دهيد از تاپيك هاي ديگر چيزي نفهميدم http://restmobile.ir/index.php/nokia/3-nokia/57-nokia-3120-classic-.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 سلام یک بار افزونه رو کامل حذف کنید و دوباره نصب کنید انشالله حل میشه، اگه بازم مشکلی بود مطرح کنید. در پناه حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidnpc 9 ارسال شده در بهمن 90 يادم رفت من به شما بگم من حتي 2 بار حذف كردم وفكر كردم مشكل از ورژن است و وزژن آن را نيز تغيير دادم باز حم مشكل حل شند مشكل از كجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام اگه پلاگین امنیتی مثل جی ه-ک گارد نصب کردید غیرفعالش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidnpc 9 ارسال شده در بهمن 90 نه من حتی پلاگین جی ه-ک گراند را نیز نصب نکرده ام نمی دونم مشکل از کجاست ؟چند تا پلاگین را نیز غیر فعال کردم حل نشد .3 الی 4 تا کامپوننت مجزا نیز نصب کردم ولی در اعریف بخش ها و مجموعه های شان به مشکل خوردم چیزی به ذهن دوستان نمی رسد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر