pedramf2 0 ارسال شده در بهمن 90 سلا به همه دوستان ... میخواستم بدونم که صفحه ابتدایی این سایت به چه صورتی طراحی شده که وقتی موس حرکت میکنه تصویر هم به حرکت در میاد ؟ آیا چیزی به صورت اپن سورس هست که من بتونم دریافت کنم و به صورت دلخواه تصاویر و متن دلخواه خودمو جایگزین کنم ؟ یا سایتی هست که از این نمونه کارها توش باشه ؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید ، منتظرم ...اسم سایت یادم رفت : www.farzadfarzin.net نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.gohargazi 2 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز یه ماژول بنر متحرک هست فکر میکنم کمکت میکنه لینکش را براتون گذاشتم از دوتا تصویر با پسوند پی ان جی استفاده می کنه که یکی از آنها با حرکت موس جابجا میشود امیدوارم مورد استفاده قرار گیرد http://www.joomina.ir/joomla-extension/voice-and-images/slideshow/370-joomina-banner-.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 اگه مثل همین سایت می خواین پ.خ بدین واستون طراحی کنم! در پناه حقببخشید، منظورم صفحه اینترو بود نه ماژول، گفتم بگر اشتباه نشه یه موقع. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irantechnic 0 ارسال شده در بهمن 90 © Copyright 2012 farzadfarzin.net | Designed & Developed by Milad Safarzadeh Farzad Farzin به وب سایت رسمی و اختصاصی فرزاد فرزین خوش آمدید . مجموعه ی این پایگاه اینترنتی زیر نظر مستقیم فرزاد فرزین می باشد و شامل وب سایت شخصی فـرزاد فـرزین ، که شامل خبر ها و گاه نوشت های فرزاد فرزین می باشد و جـامعه ی مـجـازی هــواداران فـرزاد فـرزین ، با امکانات خاص ، مکانی برای پـیگیری آخرین خـبرها، گفتگو و بحث پیرامون اخبار و آثار هنری فرزاد فرزین و ارتباط بیشتر هواداران با یکدیگر می باشد. ورود به جامعه ی هواداران فـرزاد فـرزین ورود به وبـگاه شخصی فرزاد فرزین Facebook نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر