mojtabaesf 2 ارسال شده در بهمن 90 من میخواستم یک سایت طراحی کنم که در آن یک سیستم آ÷لو وجود داشه باشد تا هرکسی بخواهد بتواند فایلی را آ÷لود کند و بعد با تایید مدیر سایت در سایت قرار بگیرد. و مدیریت سایت بتواند با رمز گذاری روی مطالب و فایل ها،به هر فایل یک نام کاربری و رمز مخصوص همان فایل اختصاص دهد. حال دنبال افزونه مربوط به این می گردم. کمکم کنید.:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 دوست گرامی می تونید از اسکریپت kleeja استفاده کنید، سرچ کنید داخل انجمن پیدا می کنید. اگه پیدا نشد تو نت زیاده با جست و جو پیدا میشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabaesf 2 ارسال شده در بهمن 90 دوست گرامی می تونید از اسکریپت kleeja استفاده کنید، سرچ کنید داخل انجمن پیدا می کنید. اگه پیدا نشد تو نت زیاده با جست و جو پیدا میشه. این اسکریپت رو چگونه میشه رو جوملا نصب کرد.یعنی باید تو کجای هاست آپلود کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در بهمن 90 این همانطور که از نام ان پیداست یک اسکریپت است و روی جوملا نصب نمیشود و باید در دامنه و یا ساب دامین جداگانه نصبش کنید برای اموزش مراحل نصب به سایت اصلی سازنده مراجعه فرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabaesf 2 ارسال شده در بهمن 90 کسی کامپوننت یا ماژول آپلود سنتر سراغ نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 سلام کامپوننت phoca Download هست که ساختش بیشتر واسه دانلوده، ولی فکر می کنم بشه ازش به عنوان آپلودر هم استفاده کرد. تو انجمن هم لطفا سرچ کنید شاید افزونه ی مورد نظرتون باشه. در پناه حق، موفق باشین 1 واکنش ها : bojnord87 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر