محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 90 سلام من قالبی دارم که کل صفحه رو قرار نمی گیره و دو طرف ماژول حدود چند سانتی متر به طرف وسط کشیده شده است می خوام طول قالب رو بیشتر کنم و دو طرف ماژول درست در کنار صفحه قرار بگیرد. عکسی از سایت : همون طور که دیدید می خوام سایت کل صفحه را دربر بگیرد و کنار ماژول ها فضای خالی قرار نگیرد. ضمنا تو تنظیمات دستی قالب چیزی برای تغیر دادن نیست فکر کنم باید کد باشه اگه مشکل کد است لطفا خود کد رو بگید ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 90 با سلام لطف کنید دموی آنلاین (ادرس سایت) بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز باید کد قالبتو عوض کنی اون کادری که واسه قالب گذاشته شده کوچیکه باید عرضشو بیشتر بکنی البته این کار ممکنه قالبو بهم بریزه پیشنهاد میکنم از قالب جدیدی استفاده بکنی:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر