mr-secret 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوستان به افزونه های زیر احتیاج شدید دارم تماس با ما که بتونم فیلدها رو مدیریت کنم و فایلدی که با منوی کشویی انتخاب باشه درست کنم خلاصه کامل کاستوم باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در بهمن 90 شما میتونید از فرم ساز استفاده کنید تا بتونید همه تغییرات رو در فیلدها انجام بدین کشویی گزینه ای و حتی فیلد آپلود مثل این افزونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 در تکمیل توضیحات دوست گرامی "zyv" از کامپوننت RSform یا RSform Pro می تونین استفاده کنید که یه فرم ساز فوق العادست و همه جور امکاناتی داره. ضمنا تو خود سایت جومینا هم افزونه هایی هست که می تونین ببینین و استفاده کنید، تو انجمن هم سرچ کنید ضرر نداره! در پناه حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mr-secret 0 ارسال شده در بهمن 90 اقا ممنون دستتون درد نکنه عجب چیزی بود این فرم ساز من نمیدونستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر