padidehco 9 ارسال شده در بهمن 90 سلام و خسته نباشید. کسی می تونه یک کامپوننت معرفی کنه که با اون بشه یک سری اطلاعات خاص را به کاربر نمایش بده؟ مثلا: آقای 1 در سایت ثبت نام کنه . و من فرم شماره ی 2 را برای این کاربر بفرستم و فقط این کاربر توانایی دیدن این فرم را داشته باشه. افراد ثبت نامی در سایت حدود 2000 نفر می باشند. مثل کامپوننت مدیریت مدرسه با این تفاوت که اون نمرات را نمایش میده و این هر چیزی را که من بخواهم. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 دوست عزیز می تونید از کامپوننت RSmembership استفاده کنید، با این افزونه حتی می تونید با دریافت مبلغ از کاربران این کارتون رو انجام بدین. در پناه حق، موفق باشین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در بهمن 90 دوست عزیز می تونید از کامپوننت RSmembership استفاده کنید، با این افزونه حتی می تونید با دریافت مبلغ از کاربران این کارتون رو انجام بدین. در پناه حق، موفق باشین سلام دوست عزیز مثل این که متوجه نشدید من چی گفتم. من این را برای یک شرکت بیمه می خواهم. تقریبا مثل صفحات شخصی برای هر کاربر می شود آقای 1 نتواند اصلاعات مربوط به آقای 2 را ببیند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 من چنین چیزی سراغ ندارم، ممکنه دوستان سراغ داشته باشن. اگه بخواینم کسانی تو انجمن هستند که براتون چنین افزونه ای آماده کنن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام میشه از کامپوننت سطح دسترسی استفاده کرد اما تعداد خیلی زیاده و کار سخت میشه کامپوننت ساخت صفحات شخصی که در سایت جومینا هم امتحان کنید ببینید به دردتون می خوره در غیر اینصورت باید کد نویسی بصورت اختصاصی براتون انجام بشه که می تونید با دوستان برنامه نویس از طریق پ.خ تماس بگیرید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 سلام لطفا برای پیدا کردن سوالتون ابتدا جست و جو کنید. بفرمایید http://forum.joomina.ir/thread-10412-post-57515.html#pid57515 در پناه حق، موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر