maihagroup 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوستان من دیروز توی سرورم امدم 1 صفحه به نام index1.html رو به عنوان ریداکت صفحه گذاشت از طریق کنترل پنل هاست (cpanel) اما بعدش دیگه اون ریداکت رو پاک کردم دیگه صفحه اصلی من باز نشد! چه باید کرد؟ - برای اینکه اول 1 صفحه html بیاد بعد خود جوملا چه باید کرد؟ :thankyou::afro: سلام دوستان من دیروز توی سرورم امدم 1 صفحه به نام index1.html رو به عنوان ریداکت صفحه گذاشت از طریق کنترل پنل هاست (cpanel) اما بعدش دیگه اون ریداکت رو پاک کردم دیگه صفحه اصلی من باز نشد! چه باید کرد؟ - برای اینکه اول 1 صفحه html بیاد بعد خود جوملا چه باید کرد؟ :thankyou::afro: http://yahoo24.net/index1.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 دوست گرامی اصلا نیازی به این کار ها(ریدایرکت) نیست، شما یه فایل مثلا یه صفحه اینترو بنام index.html بسازید و وقتی اون رو توی روت جوملا تون قرار بدین سرور به صورت پیشفرض اول فایل index.html رو باز میکنه(اول اولویت با index.HTML هست اگه نبود index.php رو میاره) و بعد شما میتونید تو اون صفحه اینترو یا index.html تون به صورت زیر آدرس دهی کنید تا خود جوملاتون بیاد بالا. www.yourdomain.com/index.php دلیلشم اینه که چون ایندکس جوملا دات پی اچ پی(index.php) هست با صفحه اینترو تداخلی پیدا نمیکنه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maihagroup 0 ارسال شده در بهمن 90 دوست گرامی اصلا نیازی به این کار ها(ریدایرکت) نیست، شما یه فایل مثلا یه صفحه اینترو بنام index.html بسازید و وقتی اون رو توی روت جوملا تون قرار بدین سرور به صورت پیشفرض اول فایل index.html رو باز میکنه(اول اولویت با index.HTML هست اگه نبود index.php رو میاره) و بعد شما میتونید تو اون صفحه اینترو یا index.html تون به صورت زیر آدرس دهی کنید تا خود جوملاتون بیاد بالا. www.yourdomain.com/index.php دلیلشم اینه که چون ایندکس جوملا دات پی اچ پی(index.php) هست با صفحه اینترو تداخلی پیدا نمیکنه. ممنون دوست عزیز اما 2 مشکل 1 اینکه وقتی ریداکت نکرده بودم فقط صفحه html باز میشد و داخل php نمی رفت گفتم بیام اسمش رو عوض کنم و با ریداکت اینکار رو انجام بدم اولش شد اما بازم php باز نمی شد!!!!! حالا هم که ریداکت رو حذف کردم بازم داره به همون صفحه انتقال داده میشه! از کجا میتونم این انتقال رو تغییر بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 اگه تو فایل index.html که ساخته بودین کد ریدایرکت گذاشته بودین و حالا پاکش کردین و بازم منتقل میشه مشکل از کش مرورگرتون هست ولی اگه از تو سی پنل ریدایرکت کرده بودین و حالا اونو برداشتین، قاعدتا نباید دیگه منتقل بشه ولی احتیاتا واسه اون هم کشتون رو پاک کنید. در مورد index.php هم اگه سایتتون مشکلی نداشته باشه باید با آدرستون مثلا www.yourdomain.com/index.php باز بشه درغیر اینصوت ممکنه جوملا تون مشکلی داشته باشه. ولی در کل دو تا ایندکس اچ تی ام ال و پی اچ پی کاری به هم ندارن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maihagroup 0 ارسال شده در بهمن 90 دوست عزیز شما الان سایت من رو ببنین الان فایل index.html اول میاد بعد روی صفحه اصلی کلیک کنید باید بره به index.php اما دوباره همین صفحه میاد http://www.yahoo24.net/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 دوست من یه کاری بکن، اول فایل index.php جوملات رو کنترل کن ببین محتواش تغییر نکرده باشه!!! اگه فایلت همون index.php جوملاست، فایل index.html رو کلا پاکش کن(بک آپ فراموش نشه) ببین جوملا میاد بالا یانه. باز ممکنه اگه فایل index1.html قبلیت رو از هاستت پاک نکردی مشکل از اون باشه. انشالله حل میشه. در پناه حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر