alikarimi8 23 ارسال شده در بهمن 90 با سلام.بنده از بسته فروشگاهی جومینا استفاده میکنم که به تازگی چند مشکل بوجود اومده یا وجودداشتن: 1.بهم ریختن قالب نمایش محصولات(دیگر حالت تبی ندارد) 2.بیرون زدن کادر محصولات در سبد خرید(تصویر بالا) 3.با کلیک بر روی محصولات عکس محصولات نصفه نشون داده میشه( اگه پلاگینه چه پلاگینی استفاده شده تا غیرفعالش کنم ؟) ونیز با کلیک بر روی نظرات مشتریان این مطلب نظرات مشتريان: تا كنون نظري در مورد اين كالا ارائه نگرديده است. اولين نفر براي ارائه نظر مي توانيد شما باشيد... ولی فیلدی برای این کار وجود ندارد... 4. نیز جستجوی سایت که نتیجه ای نمایش نمی دهد! با سپاس shia-market.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام در مورد سئوال 1 : مشکل از تداخل جی کوئری افزونه هاست 2 : دلیلش اینه که اسم محصولاتتون طولانیه بهمون دلیل کادر بزرگ شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در بهمن 90 با سپاس از شما سوالات سوم و چهارم را پاسخ ندادید و نیز راه حل مشکلاتی که فرمودید چیه؟ تداخل جی کویری به چه دلیل بوجود آمده ونیز چگونه حل میشود؟(بنده افزونه ای نصب نکردم ) همچنین سبد محصولات را از چه طریق میتونم مشکلشو حل کنم؟ (البته مشکل سبدخرید مربوط به یه ماژول دیگه بود که ربطی به سبد خید نداشت و فعلا غیر فعالش کردم) با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز قبلا در مورد تداخل افزونه ها در جوملا در انجمن بحث شده و راهکار ارائه شده جستجو کنید تا به نتیجه برسید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در بهمن 90 با سپاس مشکل تداخل جی کویری ها با نصب پلاگین مربوطه برطرف شد اما پاسخ سوال های دیگرم نظیر نیز عدم امکان گذاشتن نظرات کاربران برای محصولات(مشکل در فروشگاه خود جومینا هم بود)و همچنین بی نتیجه بودن جستجوی سایت نگرفتم.پیشاپیش سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر