lahoot 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام آیا افزونه ای هست که بشه مثل خبرگزاری ها برای یک مطلب دو تیتر انتخاب کرد مثلا روتیتر:رئیس ستاد انتخابات کشور خبر داد تیتر:تأیید 431 داوطلب رد صلاحیت شده نامزدی انتخابات مجلس نهم که اولی کوچکتر و دومی بزرگتر به نمایش دربیاید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام تو سایت جومینا یه افزونه برای تیتر کردن هست می تونید از اون استفاده کنید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عارف 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام ، من از افزونه ای که گفتید استفاده کردم ، منتها اون افزونه به جای روتیتر ، زیر تیتر ایجاد می کنه ، کسی می تونه افزونه رو دستکاری کنه که برعکس بشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 91 درود بر شما شما میتونید برعکس روتیتر و زیر تیتر را وارد کنید نیاز نیست افزونه تغییر پیدا کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عارف 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 مهندس تهرانی عزیز ، شدنش می شه منتها چون زیر تیتر ، لینک نمی شه یه مقدار که چه عرض کنم ، کلا به مشکل برمیخوریم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر