شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در شهریور 89 دوستان اگر بعضی از سایتها را مشاهده کرده اند وقتی روی منوهای بالایی قرار می گیریم یا به صورت آبشاری باز می شود یا به صورت سایت http://www.myspacegens.com باز می شود . لطفاً در مورد ساخت منوهای بازشو مرا راهنمایی کنید من از ماژول ها و کامپوننت های زیادی استفاده کردم ولی به جواب نرسیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در شهریور 89 در این مورد در انجمن زیاد بحث شده. یک جست و جو بکنید با کامپوننت های خوب و فارسی شده مواجه می شید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HeLlBoy 0 ارسال شده در شهریور 89 سلام دوست عزيز اين كامپوننت رو من در قسمت كامپوننت هاي فارسي با عنوان منو ساز آبشاري گذاشتم ميتونيد بريد و دانلود كنيد با كمال احترام فراوان :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در شهریور 89 ممنون از دوستان مشکلم حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر