rezaaaaa 23 ارسال شده در بهمن 90 سلام خدمت دوستان! بچها من اگه بخوام خبر رو تو یه موقعیت خاص نمایش بدم باید چی کار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 90 با سلام میتونید از پلاگین زیر استفاده کنید Articles Anywhere موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در بهمن 90 با سلام و خسته نباشید!دوست عزیز من میخوام اخبار خارجی رو تو موقعیت bottom 1 نمایش بدم!یعنی میخوام کاری کنم که وقتی خبر منتشر میشه خود به خود بره تو اون موقعیتکسی از دوستان توی این مورد نمیتونه کمکم کنه!من تمام انجمن رو خوندم!اما چیزی پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hose 5 ارسال شده در اسفند 90 با سلام و خسته نباشید!دوست عزیز من میخوام اخبار خارجی رو تو موقعیت bottom 1 نمایش بدم!یعنی میخوام کاری کنم که وقتی خبر منتشر میشه خود به خود بره تو اون موقعیتکسی از دوستان توی این مورد نمیتونه کمکم کنه!من تمام انجمن رو خوندم!اما چیزی پیدا نکردم توی قسمت ماژول سایتتون ... یعنی ایجاد یه ماژول جدید و انتخاب آخرین اخبار (نوع ماژول mod_latestnews) انتخاب بعدش انتخاب موقعیت دلخواه و از قسمت پارامترهای ماژول میتونی تغییرات زیادی بدی انتخاب یه بخش و ..... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر