aminabcd 33 ارسال شده در بهمن 90 سلام وقتي كه اديتور جومينا ( jckeditor_joomina_ir )را نصب كردم اين پيغام بالاي صفحه اديت اومد Warning: /home/joomlafa/public_html/templates/yoo_quantum/css/template.css or /home/joomlafa/public_html/templates/yoo_quantum/css/template.css.php does not appear to be a valid file. Reverting to JoomlaFCK's default styles نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در بهمن 90 شما قبل ابن ادیتور ادیتور دیگری نصب کرده اید؟ اگه کرده اید ان را پاک و ادیتور جدید رو نصب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminabcd 33 ارسال شده در بهمن 90 نه من اصلا از هيچ اديتوري استفاده نكردم تازه اين را نصب كردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Texima 5 ارسال شده در بهمن 90 دوستان گرامی منم یه مشکل د راین ادیتور دارم، این ادیتور واقعا ادیتور خوبیه تا اینجا که من باهاش کار کردم اما به دوتا مشکل برخوردم: 1- اینکه وقتی جدولی ساخته میشه و موقعیت خود جدول رو در وسط متن (منظورم کادری هست که مطلب رو نشون میده) قرار میدم اما وقتی مطلب ارسال میشه جدول از سمت راست چیده میشه 2- مشکل دیگه هم اینه که توی تعیین Style برای متن این ادیتور اون کلاس هایی که تو ادیتور پیشفرض یا همون کلاس های خود قالب هست رو نشون نمیده که باید بصورت دستی وارد کنیم وقتی هم وارد میکنیم نشون نمیده مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر