محمدحسین 12 ارسال شده در بهمن 90 سلام قالب من تقریبا الان کارش تمام شده. اما یک مشکلی دارم هر چی می گردم نمی تونم سایز عنوان مطلب رو کوچک کنم . اگه کمکم کنید خیلی ممنون می شم. این رو هم بگم که قالب برای شرکت yootheme هست اینم عکس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir23 5 ارسال شده در بهمن 90 دوست عزيز تو كدهاتون بگردين پيداش ميكننين. براي گشتن تو كد ها هر صفحه رو كه باز ميكننين تو word كپي كنيد و از search اون كمك بگيرين. من كه تازه كارم اينجوري كدها رو پيدا ميكنم. اسم فونت اون مطلبتون رو جستجو كنيد سايزش هم همون دوربر هست، ميتونيد تغييرش بديد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در بهمن 90 من هم این کار رو می کنم. ولی هر چی گشتم پیداش نکردم. اخه قالب های شرکت yootheme با شرکت های دیگه فرق داره. اگه عنوان "فونت عنوان مطلب " در کد ها رو در قالب های yootheme بگی خیلی ممنون می شم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در بهمن 90 سلام لینک سایتتون رو قرار بدید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در بهمن 90 دوست عزیز چون سایت در دست تعمییر هست براتون پیغام خصوصی کردم.:thankyou::thankyou:کسی نیست کمکم کنه:afro: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر