alireza10025 6 ارسال شده در بهمن 90 سئو با سلام و احترام همراهان عزیز خسته نباشید من 4 ماهه که سایت negarstan.com را راه اندازی کرده ام و آمار سایتم روزانه بالای 1500 نفر هست ولی هنوز پیج رنک سایتم صفر است آیا این موضوع عادی است و پیج رنک با گذشت زمان بیشتری بالا میرود یا من در مورد سئو باید کار خاصی میکردم یا کامپوننت سئو نصب میکردم و ... قابل ذکر است که در تنظیمات کلی سایتم در قسمت سئو من فقط تیک گزینه اول را بله گذاشتم و گزینه آپاچی را اگر بله کنم سایت باز نمی شود و گزینه سوم را هم ضروری است که تیک کنم البته من افزونه ای نصب کردم که تو آدرس سایت پسوند فارسی مینویسه اینجوری : ( دانستنی-های-نظامی/334-موشکهای-مبتنی-برسامانه-کروز/www.negarstan.com/index.php ) و با توجه به داشتن این افزونه آیا گزینه سوم سئو که مربوط به افزودن پسوند است لازمه تیک بله بخوره ؟ با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام گزینه سوم رو هم می تونید فعال کنید و در سئو هم تاثیر داره اول اینکه اون افزونه نمایش دهنده آمار بهش اعتمادی نیست شما با گوگل انالیز ببین چند تا بازدید روزانه داری رنک گوگل هیچ ربطی به تعداد بازدید نداره اما فقط همین ها نیست قالب شما هم باید سئو مناسبی داشته باشه مثلا باید برای عکس ها تگ عنوان رو فعال کنید و .... همین آمارگیری که گذاشتین بخاطر تعداد عکس های زیادش سئوی سایت رو پایین میاره چون یکی از موارد مثبت سئو کم بودن تعداد تصاویر در صفحه نخست هست یکیش سرعت لود صفحه هستش و ..... پیشنهاد می کنم مقالات سئو رو مطالعه کنید کارها رو انجام بدید و سپس منتظر بمونید تا گوگل رنک شما رو عوض کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در بهمن 90 با سلام دوست گرامی ممنون از توضیحات شما . اما لطفا برای فعال کردن تگ عنوان عکسها ، کجا این کا را بکنم لطفا توضیح بیشتری در مورد : ( همین آمارگیری که گذاشتین بخاطر تعداد عکس های زیادش سئوی سایت رو پایین میاره چون یکی از موارد مثبت سئو کم بودن تعداد تصاویر در صفحه نخست هست ) تعدا د عکسها ، صفحه اول سایت منظورتونه ، یعنی باید در صفحه اول سایت عکس کمتری بگذارم در مورد قالب هم ، از قالبم راضیم نمی دونم چطور بدونم قالبم سئو خوبی داره یا نه ؟ البته من سایتم با adsl 128 در حدود 6 الی 8 ثانیه بطور کامل لود میشه ممنونم یه کم توضیح بدین سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 منظورم اینه که برای عکس توضیح بذاری همون تگ title بله در صفحه اول عکس کمتر باشه یه نمره مثبت حساب میشه سرعت لود صفحه خوبه نقشه سایتتون رو تو گوگل add کنید ساییتون رو در این سایت ها ارزیابی کنید http://websitegrader.com و http://validator.w3.org/ و http://jigsaw.w3.org/css-validator نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در بهمن 90 با سلام و احترام جناب دفاعی عزیز من تازه کارم لطفا ( نقشه سایتتون رو تو گوگل add کنید) از طریق چه سایتی اقدام کنم و اون تگ title را هنوز متوجه نشدم یه کم توضیح بیشتر لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام آموزش افزودن نقشه سایت در انجمن هست البته ابتدا کامپوننت نقشه سایت رو باید نصب کنید جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در بهمن 90 با سلام و احترام جناب دفاعی عزیز من نقشه سایت را به گوگل معرفی کردم حالا چه موقع این قضیه فعال میشود؟ و در مورد فعال کردن تگ عنوان مطلب برای عکسها یه توضیح لطفا بفرمائید با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر