armi1 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام خدمت اساتید جوملایی می خواستم بدونم کامپوننت یا ماژولی هست که بتونه به صورت آنلاین قیمت بده ؟ برای گل فروشی می خوام که مشتری آنلاین خرید کنه نمونه اینو سایت های طراحی وب سایت می کنند که می خوان به صورت به صورت آنلاین قیمت می دنددر واقع برای توضیح بیشتر بگم که : یک لیست از گل ها رو نشون بده بعد هر کالا یک تیک داشته باشه که مشتری هر کدومو می خواد تیک بزنه و آنلاین بهش بگه ... اینقدر شده . امیدوارم منظورمو تونسته باشم برسونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در بهمن 90 بله از کامپوننت پیش فاکتور استقاده نمایید که بزودی نسخه اصلاح شده اون انتشار داده میشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armi1 0 ارسال شده در بهمن 90 جایی هست من دانلود کنم ؟ این نسخه انگلیسیش هست ؟ بله از کامپوننت پیش فاکتور استقاده نمایید که بزودی نسخه اصلاح شده اون انتشار داده میشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز نسخه فارسیش تو سایت جومینا هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armi1 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز نسخه فارسیش تو سایت جومینا هست اون کامپوننت خوب کار نمیکنه من اینجوری می خواستم اینجا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در بهمن 90 دوست عزیز این با آر اس فرم ساخته شده می تونید از آر اس فرم استفاده کنید ولی نیاز به کد نویسی دارید حافظ خدایت باش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر