m.naderi 1 ارسال شده در بهمن 90 با سلام.من چنتا قالب زیبا از سایت آرتیستیر دانلود کردم و میخواستم بپرسم که آیا ممکنه این قالبها رو به آرتیستیر ایمپورت کنم و ویرایش کنم؟ اگه جواب بله هستش چطور میتونم اینکار رو انجام بدم؟ ممنون از راهنمایی ارزشمند شما :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidnpc 9 ارسال شده در بهمن 90 بله این کار امکان پذیر است قالب را از سایت ارتیستر دانلود کنید و در داخل نرم افزار ادیت کنید البته بشتر بخش ادیت برای html است نه جوملا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.naderi 1 ارسال شده در بهمن 90 ممنون از جوابتون ولی اگه ممکنه راهنمایی کنید که چطور باید فایل قالب رو توی آرتیستیر ایمپورت کنم؟آخه فقط فایلهایی با پسوند artx رو واسه ادیت قبول میکنه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در بهمن 90 خیر نمیشه این کار را کرد. در ضمن با آن پسوند فقط میشه در نسخه اورجینال ذخیره درست کرد. این قالب ها را با نرم افزار ویرایشگر همانند notepad++ و ... ویرایش کنید و نمونه آموزش هم در انجمن هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر