bijan69 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام وقت بخیر من از افزونه درج ماژول در مطالب استفاده می کنم و یک مشکلی که دارم این هست که هر ماژولی که در مطالب قرار می دهم سمت چپ مطالب قرار می گیرد نمونه کدی که افزونه درج ماژول در اختیار می گذارد به صورت زیر می باشد {moduleماژول|none} تراز بندی متن رو هم روی راست چین می زارم ولی باز هم چپ چین میشه لطفا راهنمایی کنید که چطوری این جور توابع رو تراز بندی کنیم تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bijan69 0 ارسال شده در بهمن 90 من از این افزونه استفاده می کنم برای درج ماژول http://www.joomina.ir/joomla-extension/content-setup/content-setup/65-moduleanywhere-joomla-persian.html و تابعی به شکل زیر می دهد {moduleماژول|none} که این ماژول در متن در موقعیت چپ صفحه قرار میگیرد (چپ چین هست ) لطفا راهنمایی نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bijan69 0 ارسال شده در بهمن 90 لطفا یکی راهنمایی کنه الان خیلی نیاز دارم و خیلی منتظر جواب موندم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در بهمن 90 دوست عزیز دمو قرار بدید تا بشه چک کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bijan69 0 ارسال شده در بهمن 90 من این افزونه را در rock tab قرار دادم و به صورت زیر چپ چین شده است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bijan69 0 ارسال شده در بهمن 90 لطفا یکی راهنمایی کنه {moduleماژول|none} چطور این تابع رو که افزونه درج ماژول در مطلب داده رو راست چین کنم ؟؟؟ خواهش می کنم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر