aria89 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام من یه مشکل با قالبم دارم الان سایت خوب بالا میاد و مشکلیم نداره اما کافیه یک مطل دیگه به سایت اضافه کنم حالا هر چی باشه کل قالب بهم میریزه و صفحه سفید بدون بک گروند بالا میاد و فونت ها بهم میریزه در صورتی که با قالب های دیگه همچین مشکلی نیست و هر مطلبی میزارم خراب نمیشه توی فایل پیوست نحوه لود شدن سایت با قالب در صورتی که یک مطلب دیگه اضافه کنم رو گزاشتم http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13281522801.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
phpnet 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام من یه مشکل با قالبم دارم الان سایت خوب بالا میاد و مشکلیم نداره اما کافیه یک مطل دیگه به سایت اضافه کنم حالا هر چی باشه کل قالب بهم میریزه و صفحه سفید بدون بک گروند بالا میاد و فونت ها بهم میریزه در صورتی که با قالب های دیگه همچین مشکلی نیست و هر مطلبی میزارم خراب نمیشه توی فایل پیوست نحوه لود شدن سایت با قالب در صورتی که یک مطلب دیگه اضافه کنم رو گزاشتم http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13281522801.jpg با سلام دوست عزیز فکر می کنم شما مطلب را از سایتی یا از میکروسافت ورد کپی می کنید. شما مطلب رو در نوت پد یا ویرایشگرهای مشابه کپی کنید و از آنجا دوباره کپی کنید و در سایت تان ثبت کنید. یا هم اگر بیشتر حوصله دارید ویرایش مطلب، و مطلب رو در حالت کد بیارید یک سری کدهای خیلی اضافی هست اگر حذف کنید و فقط بصورت ساده تگ های پاراگراف و متن رو بگذارید درست خواهد شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در بهمن 90 نه اینطور نیست کد قالبم مشکل داره نمیدونم چی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hmdrza 0 ارسال شده در بهمن 90 تو پوسته سایت شما اصلا فایل css وجود نداره که بخواد استایلی رو نشون بده احتمالا موقع ادیت پوسته همشونو پاک کردین بهتره قالبتونو پاک و دوباره نصب کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tnt6667-1 0 ارسال شده در بهمن 90 درود شما مطلب وارید رو خوب پراگرافت بندی کنید و قفل صفحه و جدول در ادیتور جوملا رو هم غیر فعال کنید فکر نکنم مشکل از قالب باشه با این راهنمایی حل مشه عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر