ali_3001 0 ارسال شده در بهمن 90 من فابلهای این اسکریپت رو در ریشه نریختم و اون رو میخوام در پوشه نصب کنم ولی موقع نصب ارور زیر رو میده مشکل از کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 با سلام در انجمن پشتیبانی اسکوال مطرح کنید سریع تر مشکل شما رفع می شود... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali_3001 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام در انجمن پشتیبانی اسکوال مطرح کنید سریع تر مشکل شما رفع می شود... موفق باشید اگه امکان داره آدرس این انجمنی که میگین بدین من که چیزی پیدا نکردم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در بهمن 90 انجمن اکسوال نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali_3001 0 ارسال شده در بهمن 90 انجمن اکسوال سلام این آدرسی که شما دادین که یه هفته اس میرم بسته است نمیشه یه نفر همینجا یه کمکی به من بکنه؟ خدایی ثواب داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadn72 20 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز سایت اکسوال داره یه تغییراتی به خودش میده ، به همین جهت سایتش فعلا بستس. این مشکل چند تا علت میتونه داشته باشه که اصلیش هاسته شما اطلاعات هاستت رو برام پیغام خصوصی کن تا بررسی بشه با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervin63 2 ارسال شده در بهمن 90 انجمن اکسوال سلام این آدرسی که شما دادین که یه هفته اس میرم بسته است نمیشه یه نفر همینجا یه کمکی به من بکنه؟ خدایی ثواب داره جهت هر گونه و اطلاعات بیشتر به انجمن مربوطه آن مراجعه بفرمایید http://demo.oxwall.ir اما طبق تجربه شخصی عرض می کنم که بهتر است آن را در پوشه نصب نکنید - مطمئن باشید مرتفع خواهد شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر