hamidesigner 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان من قصد راه اندازی یک سایت آرشیو عکس حرفه ای دارم واسه همین می خوام چند تا سوال بپرسم . می خواستم ببینم بین افزونه ها کدوم واسه کار من مناسبه . من 2تا افزونه رو واسه این کار انتخاب کردم. یکی فوکا گالری و دیگری جوم گالری. حالا سوال من اینه که کدوم یکی از اینا با قابلیت هایی که دارن کارایی بهتری رو دارن. *اینم بگم که تعداد عکس ها بالا می باشد. یا اگر افزونه تجاری و رایگان دیگری هست لطفا معرفی کنید. اینم بگم واسه اسلاید شو نمی خوام . واسه یک سایت آرشیو عکس مثل شاتر استوک می خوام. ممنون و موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز هر دوی این افزونه ها قدرت زیادی دارند بستگی به خود شما داره کدوم رو انتخاب کنید بهتر هست خودتون هر دو رو نصب کنید و تست کنید من با هر دو کار کردم و هر دو واقعا خوب هستن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidesigner 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز هر دوی این افزونه ها قدرت زیادی دارند بستگی به خود شما داره کدوم رو انتخاب کنید بهتر هست خودتون هر دو رو نصب کنید و تست کنید من با هر دو کار کردم و هر دو واقعا خوب هستن ممنون از شما. حتما این کار رو می کنم. اما مشکل اینه که دیگه جوملا 1.5 بعد از مدتی از دور خارج میشه. به نظرتون منی که الان می خوام سایتم رو راه بندازم. رو جوملا 2.5 راه بندزام بهتر نیست؟ ممنون و موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در بهمن 90 بله بهتر هست با 2.5 راه بندازید چون دیگه داره مهلت 1.5 تموم میشه و زحماتتون بی ثمر می مونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parvane 2 ارسال شده در اسفند 90 بله بهتر هست با 2.5 راه بندازید چون دیگه داره مهلت 1.5 تموم میشه و زحماتتون بی ثمر می مونه یعنی چه داره مهلت 1.5 تموم می شه؟؟؟؟ یعنی بعدش از کار می یوفته؟؟؟!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در اسفند 90 نخیر از کار نمی افته. فقط دیگه بروز رسانی نمیشه و وقتی اینطور نشه امنیت سایت به خطر می افته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parvane 2 ارسال شده در اسفند 90 نخیر از کار نمی افته. فقط دیگه بروز رسانی نمیشه و وقتی اینطور نشه امنیت سایت به خطر می افته خوب پس منی که یه مدتیه دارم با 1.5 کار می کنم و اطلاعاتمم همه رو وارد کردم چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در اسفند 90 در سایت جومینا آموزش مهاجرت از جوملا 1.5 به 2.5 موجود هست آموزش انتقال از جوملا 1.5 به جوملا فارسی 2.5 جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر