sheerkoshan 1 ارسال شده در بهمن 90 سلام بر اساتید گرام می خواهم کدهای php و mysql در یک صفحه جوملا اجرا شود اما وقتی کدها را در صفحه وارد می کنم ÷س از ذخیره حذف می شود . جستجو کردم گفته شده بود از کامپوننت joomla php module استفاده کنم . به لینک مربوطه مراجعه کردم ولی موفق به گرفتن این کامپوننت نشدم . به هر حال می خواهم صفحه ای داشته باشم که با اجرای کدهای php یکسری کنترل ها و یا فراخوانی ها از بانک انجام و نتیجه را نمایش دهد . اگر فایل PHP جداگانه در منو فراخوانی شود متاسفانه فایل در صفحه ای جداگانه از صفحه جوملا اجرا می شود در صورتیکه می خواهم صفحه مربوطه در خود سایت جوملایی باز شود . لطفا به زبان ساده راهنمایی بفرمایید بسیار ممنون خواهم شد . در ضمن بهترین و ساده ترین راه انجام این کار چیست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 90 با سلام بفرمایید خدمت شما http://forum.joomina.ir/thread-8205.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): 1 واکنش ها : karbar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر