aria89 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام من یک قالب اختصاصی سفارش دادم بعد از نصب سایت فونت هاش بهم میریزه و خراب نمایش میده و همچنین مطالب سفحه اول نمایش داده نمیشه لطفا راهنمایی کنید ممنون http://viraye.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در بهمن 90 سلام اين مشكل رو با طراح قالب در ميون بذاريد. مشكل utf8 هم داره و در كل قالب كامل load نميشه بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در بهمن 90 الان درسته اما یک مطلب دیگه اضافه میکنم بازم بهم میریزه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در بهمن 90 تعداد ستون مطالب رو از منو اصلي و از تنظيمات alphacontent بر روي "يك " قرار بديد شايد درست شد سواي بود در خدمتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در بهمن 90 از قسمت مدیریت منوی اصلی و قسمت پارامتر های اصلی تعداد ستون رو یک زدم اما بازم حل نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در بهمن 90 دوست عزیزم این قالب شما کلاً مشکل هست در واقع قالب شما با استفاده از آرتیستر طراحی شده ولی طراح شما خیلی سعی کرده که شما اینو متوجه نشید و حتی نتونسته قالب شما را بخوبی راست چین کنه می تونید با استفاده آموزش ار تی ال کردن قالب های آرتیستر می تونید مشکلات قالب را حل کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در بهمن 90 عجب جالبه که سورس قالبم بهم نداده ولی کد های سی اس اس شو دارم میتونم با اونا درستش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در بهمن 90 بله می تونید. چون اساس قالب و چیدمان آن بر اساس کدهای سی اس اس هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر