aria89 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام من ace sef رو نصب کردم ولی لینک های داخلی سایتم رو بهم ریخت و وقتی هم که پاکش کردم دیگه مطالبمو صفحه اول نمایش نمیده و روی لینک صفحه اصلیم که لکیل میکنم سلیت بالا نمیاد و لینک ثبت نام کاربر جدید هم غیر فعال هست joomsef هم نصب میکنم لینک هام کار نمیکنند و مطالبم صفحه اول نمیاد لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
WebAmir 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز فایل htaccess.txt رو به .htaccess تغییر نام دادی؟ تنظیمات سئو جوملات چی هست؟ شاید کش جوملارو پاک کنی اوکی شه فایل htaccess.txt رو دوباره آپ کن رو هاستت ببین درست میشه تنظیمات سئو رو هم روی خیر بذار منتظر جواب بقیه هم باش البته تو انجمن در مورد acesef زیاد مطلب هست یه سرچ بکن انشاا... درست میشه موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yasharhi 0 ارسال شده در اسفند 90 منم همین مشکل رو دارم . کسی راه حلی داره ؟در ضمن بالای کامپوننت نوشته شده : فایل htaccess مشکل دارد که من این فایل رو پاک و دوباره آپ کردم ولی تفاوتی نکرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام نباید حذفش کنید و دوباره آپلود کنید. باید تغییر نامش دهید. یعنی از htaccess.txt به .htaccess تغییر نام دهید. ولی من به شخصه پیشنهادد می کنم از Sh404sef استفاده کنید چون قدرت بیشتری دارد و کارکردن باهاش آسان تر است. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 90 سلام احتمالا شما در حذف افزونه دچار مشکل شدید این افزونه مشکلی در لینک ها ایجاد نمیکنه در صورتی که به مشکل برخوردید از تغییر نام فایل htaccess همون طوری که دوستان گفتند مطمئن بشید بعد از مدیریت افزونه، در قسمت لینک ها گزینه هست به نام purg که با زدن اون لینک های سایت به روز میشه بعد از اینکار فکر نمیکنم مشکلی داشته باشید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر