ramtin535 3 ارسال شده در بهمن 90 سلام http://www.bachehayeirooni.com/ سایت 2 روزه این شکلی شده .htaccess چک شده css folder چک شده cach چک شده امکان داره از هاست باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز آخرین افزونه هایی که جدیدا ایجاد کردی رو عدم انتشار بده در ضمن لینک سایت فیـــس بوک که فیـــلتر هست رو بردار! و اینکه شما مطالبت رو مستقیما از یه وبلاگ گرفتی گذاشتی که فرمتش به سایت شما نمیخوره میتونه مشکل آفرین باشه مثل این مطلب: بهانه هوشنگ ابتهاج برای اینکه فرمتش پاک بشه یبارمتنت رو در نرم افزار notepad کپی کن ، بعد از داخل نرم افزار دوباره کپی کن در جوملا موفق و شاد باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ramtin535 3 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز آخرین افزونه هایی که جدیدا ایجاد کردی رو عدم انتشار بده در ضمن لینک سایت فیـــس بوک که فیـــلتر هست رو بردار! و اینکه شما مطالبت رو مستقیما از یه وبلاگ گرفتی گذاشتی که فرمتش به سایت شما نمیخوره میتونه مشکل آفرین باشه مثل این مطلب: بهانه هوشنگ ابتهاج برای اینکه فرمتش پاک بشه یبارمتنت رو در نرم افزار notepad کپی کن ، بعد از داخل نرم افزار دوباره کپی کن در جوملا موفق و شاد باشید :thankyou: دوست عزیز 2 ماهه افزونه ای نصب نشده لینک سایت فیـــس بوک مشتری خواسته ما هم گذاشتیم این مطالب هم درست کردم مشکل چیز دیگست این نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام شما یه نگاه به سورس قالبت بنداز فایل سی اس اس قالب شما اصلا درست ادرس دهی نشده شاید مشتری دستکاری کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. من دوست آقا رامتین هستم.من این سایت را چک کردم. قالب را یک بار حذف کردم و دوباره نصب کردم.بعد که به سایت رفتیم مشکل حل شده بود. ولی دوباره که سایت را ریفرش کردیم (دوباره روی صفحه اصلی رفیتم) دیدم که دوباره مشکل ایجاد شده است. من فکر می کنم عیب از هاست هست زیرا: 1. قالب از شرکت زو تمپلیت هست و وارز. 2.هاست خریداری شده وارز نیست. شما هم با تشخیص من موافقید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در بهمن 90 سلام. من دوست آقا رامتین هستم.من این سایت را چک کردم. قالب را یک بار حذف کردم و دوباره نصب کردم.بعد که به سایت رفتیم مشکل حل شده بود. ولی دوباره که سایت را ریفرش کردیم (دوباره روی صفحه اصلی رفیتم) دیدم که دوباره مشکل ایجاد شده است. من فکر می کنم عیب از هاست هست زیرا: 1. قالب از شرکت زو تمپلیت هست و وارز. 2.هاست خریداری شده وارز نیست. شما هم با تشخیص من موافقید؟ سلام بله این احتمال وجود داره با مدیر هاست تماس بگیرید. :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر