rezajaf 21 ارسال شده در بهمن 90 با کسی میدونه چطور میشه این قالب رو فارسی کرد لطفا کمکم کنید اینم قالب حذف لینک به علت تجاری بودن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام آموزش های فارسی و راست چین کردن قالب در انجمن و سایت جومینا موجوده شما تو کدوم بخش مشکل داری؟ مشکل رو بگو و دموی انلاین بذار تا بررسی بشه یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezajaf 21 ارسال شده در بهمن 90 من میخوام فونتاش رو تغییر بدم ولی چیزی ندیدم توی css هاش اینم دمومی انگلیسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 دوست عزیز این قالب تجاریه اینجا از وارز پشتیبانی نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezajaf 21 ارسال شده در بهمن 90 این قالب رو از YooTheme خریدم فقط میخوام فونتاش عوض شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 از خود شرکت یوتم خریداری کردید یا از شرکت های ایرانی؟ قالب راست چین شده؟ فونت کدوم بخش رو می خواین عوض کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezajaf 21 ارسال شده در بهمن 90 دوستم با مسترکارتش از یوتم برام گرفته،بله قالب راست چین شده هست ولی من میخوام فونت هایی که تو صفحه مطالب،منو،تیترها و غیره هست رو عوض کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در بهمن 90 پس شما در صورت تمایل بصورت پیام خصوصی برای من بفرستید و بفرمائید دقیقاً چه کارهایی را می خواهید انجام بدهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر