mani1746 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام نمیدونم دلیلش چیه که وقتی میخوام مطلبی رو سایت بزارم یا عکس آپلود کنم از پنل مدیریت خارج میشه و مستقیم میره صفحه اول سایت کوکی هارو حذف کردم کش جوملارم خالی کردم درست نشد . لطفا راهنمایی فرمائید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام مدت زمان جلسه کاری رو در بخش پیکر بندی کلی جوملا ببنید اگر کمتر از 15 دقیقه هست افزایش بدید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mani1746 0 ارسال شده در بهمن 90 نه مشکل از اون نبود مشکلو پیدا کردم ولی ببینم چطور میشه حل کرد مشکل با ادیتور tinmce جوملا هست وقتی ادیتور دیگه ای جایگزین میکنم درست میشه ولی کار با ادیتورای دیگه مشکله چطور تعمیرش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در بهمن 90 پیشنهاد می کنم اگر با ادیتور مشکل دارید از IDoEditor استفاده کنید که از آن ادیتور جوملا هم ساده تر هست. بعد از نصب از منوی سایت و تنظیمات کلی، آنرا بصورت پیش فرض قرار بدهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر