حسین هادیان 30 ارسال شده در شهریور 89 سلام به همه دوستان عزیز فرض کنید میخوایم یه سایت شهدا درست کنیم که توش اطلاعات مربوط به شهدا (مثلا زندگی نامه ، وصیت نامه ، محل شهادت و...) یا عملیات ها (مثلا نام و تاریخ و مشخصات جغرافیائی و..) یا چیزای دیگه هس. حالا برای سرچ کردن اگه بخوایم طوری باشه که امکان سرچ بر اساس هر کدوم از پارامتر های ذکر شده وجودداشته باشه(به انتخاب کاربر) کامپوننت یا روش خاصی هس؟ مثلا تو بخش عملیات ها یه صفحه باشه برای سرچ که کاربر انتخاب کنه بر اساس نام عملیات یا تاریخش یا منطقش و... سرچ بشه ممنون:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در شهریور 89 سلام حسین جان میتونی از این ماژول Advanced Search for VirtueMart Module استفاده کنی من که خودم استفاده نکردم لینک دانلود برای اطلاعات بیشتر در باره این موضع از اینجا کمک بگیر از اینجا :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HeLlBoy 0 ارسال شده در شهریور 89 سلام دوست عزيز من هر چي سرچ زدم چيزي به اسم كامپوننت پيدا نكردم بايد مينوشتي ماژول با دوستمون موافقم از گذاشتن ماژول سرچ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مجید قنادیان 11 ارسال شده در شهریور 89 سلام براي اينكار بايد از كامپوننت sobi2 استفاده كنيد قابليت اين نوع سرچ را هم داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر