رفتن به مطلب
daneshpars

درخواست تغییر فونت عنوان منوی ماژول ها و منوی بالای قالب gk_coolfoto

پست های پیشنهاد شده

با سلام به مدیران و اعضای جومینا .

من حدود دو ماه پیش یک قالب به نام " gk_coolfoto " را که در همین انجمن توسط یکی از اعضا معرفی شده بود را دانلود کردم.

البته الان هرچه گشتم اون رو پیدا نکردم. وشرمنده که مجبور به ایجاد تاپیک شدم.

به دلیل اینکه رنگ قالب نقره ای و خاکستری بود و من قصد داشتم که آن را در یک وب سایت تولیدکننده محصولات کشاورزی پیاده کنم برای همین تصویر هدر سایت ، و منوی بالا ( همراه قالب نصب شده ) و منوی ماژول ها رو به رنگ سبز تغییر دادم. ولی متاسفانه از کدنویسی و تغییر کد قالب هیچ اطلاعاتی ندارم. و در تغییر فونت ها موندم.

لطفاا اگر کسی در رابطه با تغییر رنگ فونت و اندازه فونت - منوی بالا و عنوان ماژول ها و تغیر اندازه فونت ماژول ها اطلاعاتی دارد من را راهنمایی کند.

یا اگر کسی می تواند اندازه و رنگ فونت نوشته ها را تغییر دهد فایل قالب را از قسمت زیر دانلود کرده و بعد از ویرایش برای من ارسال کند - ( البته هزینه زحمت ایشان رو هم حتماً پرداخت می کنم . فقط خیلی زیاد نباشه ها :D - آخه این سایت که طراحی کردم مدیر عاملش دای ام هست و خوب میدونید دیگه .... :blush: )

این لینک دانلود قالب gk_coolfoto :

http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13277732031.zip

البته در این فایل قالب که واسه ی دانلود گذاشتم - رنگ منوهای مازول ها و منوی بالا هنوز نقره ای می باشد.

فکر کنم برای تغییر فونت عنوان ماژول ها و منوی بالا باید توسط این عنوان ها فراخوانی شود. چون نام تصویرهای منوها این ها بود :

menu_bg ------------------------ moduletable_h3

* قالب شامل دو استایل می باشد ولی من فقط استایل 1 را لازم دارم .

این هم آدرس همون وبی که طراحی کردم و قالب هم الان روش نصبه - آدرس رو میگذارم تا منظور من رو از تغییر فونت ها متوجه بشید.

آخه الان اصلا عنوان ماژول ها مشخص نیست. میخواستم کمی اندازه ی آنها بزرگتر و رنگ فونت به رنگ سفید تغییر کند.

و منوی بالا هم همینطور - اون هم کمی فونتش بزرگتر و رنگش سفید شود.

اگر هم بتوانید فونت ماژول ها ( مثلا الان فرم ها - فرم نظرسنجی و سایر فرم ها ) کمی ریز هستند. اگر فقط کمی بزرگتر شوند و رنگ فونتشان سبز تیره شود . خیلی عالی میشود.

www.shop.daneshpars.com

اگر کسی می تواند این کار را انجام دهد یا در همین تایپیک پاسخ دهد یا پیغام خصوصی ارسال کند. و لطفا هزینه را هم قبل از ویرایش قالب اعلام کند .

اگر هم امکان دارد یک مقدار سریع تر پاسخ من را بدهید چون فردا صبح قراره یک شرکت دیگه این سایت رو به عنوان نمونه ی کار من ببینند .

:thankyou:

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...