رفتن به مطلب
armin121

پلاگین به اشتراک گذاری مطلب برای سایتهای ایرانی

پست های پیشنهاد شده

دوستان من خودم مدت زیادی دنبال این پلاگین می گشتم. نمونه های خارجیش زیاده مثل S..xy bookmark اما خیلی از دوستان می خوان که پلاگین اشتراک گذاریشون سایتهایی مثل بالاترین و دنباله و مهندس و غیره رو ساپورت کنه. بسیار ظریف و زیبا طراحی شده . این افزونه بهترین چیزیه که تا کنون در مورد به اشتراک گذاری سایتهای ایرانی پیدا کردم در ضمن اگر خواستین سایتی رو هم بهش اضافه کنید براحتی با کمی ویرایش فایل php اون میتونید تغییر دلخواهتونو اعمال کنید:

دمو:

http://geminorum.ir/images/gpersianmark_preview.png

خود پلاگین رو هم برای دانلود گذاشتم:

http://dl.joomina.ir/file.php?file=25b9cd155d093f6231a7bb22ff31185e

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

يه سايتي رو بهت معرفي ميكنم خيلي سايت داره فقط نه ماژوله و نه كامپوننت اگه دوستان يه لطفي بكنن و كد ها رو ويرايش كنن ممنون ميشيم.

اين سايت از سايت هاي ايراني هم پشتيباني ميكنه البته به اضافه زبان فارسي يا ميتوني يه كاري بكنب اين كه يه ماژول بسازي كد رو قرار بدي توش :D

www.addtoany.com

لینک به ارسال

با سلام

متسفانه منهم این ایکستنشن رو ندارم { دانلود نکردم } از دوستان عزیز اگه کسی دانلودش کرده لطفا برای استفاده دیگر دوستان 2باره آپلودش کنه!

یا حق

لینک به ارسال

از روی لینک دمو به صفحه دانلود رسیدم.

توی سرور جومینا هم دوباره آپلود کردم.

دانلود

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...