yaser 4 ارسال شده در شهریور 89 سلام به همه بچه های خوب جومینا من تازه با جوملا و به تبع اون جومینا اشنا شدم به تازگی سایت رو درست کردم با جوملا با موضوع دانلود کتاب موبایل، اما یه مشکل کوچولویی (البته برا شما) دارم این که: نمی دونم کتاب ها رو چطوری بزارم تا کاربران دانلود کنن در خود لوکال هاست آپلود کردم اما برای دانلودش از بازدید کنندها یوزر و پسوورد هاست رو می خواد. از کاپوننت مدیریت فایل ها eXt plorer هم استفاده کردم باز هم مثل همون شد. میشه منو راهنمایی کنید که باید چکار کنم ؟ ممنون از همه ی بچه های جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در شهریور 89 سلام دوست عزیز ورود شما رو به جمع جوملائی ها و انجمن جومینا تبریک میگم:heart: شما باید فایل هاتون رو توی هاست روی یک مسیر مشخص (با پوشه بندی طبق سلیقه خودتون) آپلود کنید بعد لینکشو بذارید تو مطالب سایتتون مثلا شما فایل A.EXE رو میخواهید آپلود کنید (نام پوشه ها از بعد از public_html فرضی است) : public_html/book/mobile/ تو مسیر بالا آپ میکنید بعد این لینکو میذارید توی مطالبتون : www.yourdomain.com/book/mobile/A.EXE البته شما که جوملا نصب کردید میتونید از کامپوننت های مدیریت دانلود استفاده کنید که هم قابلیت مجموعه بندی داره و هم در آپلود فایل کار بسیار ساده است. مثلا :jdownload , rockdownload , docman , .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HeLlBoy 0 ارسال شده در شهریور 89 سلام دوست عزيز به نظر من اصلا به مشكلش نميارزه كه 1-فضاي سايتت پر ميشه2-راحت برو يه سايت فضاي رايگان مثل پرشين گيگ يا پارسا اسپيس و كلي ديگه هست پيدا كن فايل هات رو اونجا آپلود كن هم اونا سرعت بالاتري دارن و هم فضاي سايتت پر نميشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaser 4 ارسال شده در شهریور 89 دوست عزیز hhg ممنونم از راهنمایی تون کارساز بود از کاپوننت rockdownload خیلی خوشم اومد اما متاسفانه دانلود اون فقط برای اعضای جومیناست می تونید برام لینک دانلودش رو بفرستید. دوست من HeLlBoy فکر خوبی بود اما سایت من فارسی نیست بعدش لینک دانلودش رو مستقیم خواستم اگه سراغ داری ممنون می شم معرفی کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در شهریور 89 راستش منم هنوز تو جومینا عضو نیستم البته جی دانلود هم خیلی خوبه:afro: :thankyou::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر