هاشمی 12 ارسال شده در بهمن 90 باسلام این سایت من صفحه اولش ه-ک شده میشه بگید میشه درستش کرد یا خیر که صدمه ای به سایت نزنه با تشکر www.tkdsadeghi.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irantechnic 0 ارسال شده در بهمن 90 فک کنم فقط صفحه index.php را ویرایش کرده خود جوملا امنیت بالایی داره به همین راحتی ه-ک نمی شه امنیت سرور را بررسی کنید قسمت مدیریت هم که به درستی باز میشه اگه index.php را دوباره آپ کنی فک کنم مشکلت حل یشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام بستگی به هکر داره شاید فقط فایل ایندکس رو برای شما عوض کرده باشند شما پک جوملا رو در هاست اکسترکت کنید تا فایل های ویرایش شده برگردن به حالت دیفالت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidnpc 9 ارسال شده در بهمن 90 بهترین روش به نظر من این است که به هاستینگتون بگویید بکاپ هفته ای شما را ری استور کنید. دقت کنید ذکر شد هفته ای چون ممکن است در چند روز پیش شل را در سایت شما آپلود کرده باشد:1: یکی از سایت ها بنده هم ه-ک شد (زیرا پسورد ساره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در بهمن 90 سلام بستگی به ه-ک ر داره شاید فقط فایل ایندکس رو برای شما عوض کرده باشند شما پک جوملا رو در هاست اکسترکت کنید تا فایل های ویرایش شده برگردن به حالت دیفالت طبق گفته ي شما عمل كردم درست نشد سلام بستگی به ه-ک ر داره شاید فقط فایل ایندکس رو برای شما عوض کرده باشند شما پک جوملا رو در هاست اکسترکت کنید تا فایل های ویرایش شده برگردن به حالت دیفالت طبق گفته ي شما عمل كردم درست نشد ممنون آقاي مرادي و ديگر دوستان حل شد يه فايل ايندكس.اچ تي ام ال بود. با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BoXeR 2 ارسال شده در بهمن 90 سرورتون مس دیفیس شده داداش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر