goldpower 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام من RSFORM PRO 1.4 را روی جوملا 1.7 نصب کردم حالا به دنبال پلاگین درگاه امن بانک پاسارگارد یا هر بانک دیگه ای که باشه هستم . می خوام یه فرم خرید درست کنم که در مرحله اخر کاربر بتونه مبلغ رو هم پرداخت کته. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام حالا چرا آر اس فرم؟!! معمولا از فرم ساز ها برای دریافت شناسه یا فیش پرداخت استفاده میکنند نه برای اتصال به درگاه بانک! برای پرداخت میتونید از یکی از افزونه های بانکی معرفی شده در جومینا استفاده کنید و کاربر بعد از پرداخت فرم رو پر کنه و شناسه پرداخت رو برای شما ارسال کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goldpower 0 ارسال شده در بهمن 90 این طوری کاربر راحت تره . همون طور که فرم رو پر می کنه در اخر هم به درگاه بانک متصل می شه و پرداخت هم می کنه و تمامی اطلاعات در سیستم ذخیره می شه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام همچین افزونه ی وجود ندارد باید براتون اختصاصی نوشته بشه /. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goldpower 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام همچین افزونه ی وجود ندارد باید براتون اختصاصی نوشته بشه /. یا حق یه فرم ساز می خوام : اول :کاربر تمام مشخصات داده شده رو پر کنه . دوم : محصول مشخص شده رو انتخاب کنه و قیمتش نشون داده بشه سوم :روی دکمه پرداخت کلیک کنه و انلاین پرداخت کنه. حالا قیمت طراحی این چقدر می شه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irantechnic 0 ارسال شده در بهمن 90 چرا از فروشگاه ساز ها استفاده نمی کنید؟ مثلاً ویرچیو مارت اینایی که شما می خواهید را داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goldpower 0 ارسال شده در بهمن 90 چرا از فروشگاه ساز ها استفاده نمی کنید؟ مثلاً ویرچیو مارت اینایی که شما می خواهید را داره نه من فقط اون چیزی رو که نوشتم می خوام نه کمتر نه بیشتر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در بهمن 90 با سلام این کار قابل اجرا هست می تونید تماس بگیرید تا براتون انجام بدم موفق باشید 1 واکنش ها : MSH نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30dan 0 ارسال شده در بهمن 91 من هم نیاز شدید به این پلاگین دارم لطفا یکی کمک کنه!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 به پست شماره 3 آقای رضایی دقت کنید http://forum.joomina.ir/thread-17395.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر