masoodh 0 ارسال شده در بهمن 90 من رفتم تو css ها و قالب سایتم رو راستچین کردم،همه چیز راستچین شد جز منو ها باید چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام ببخشید ولی ما الان از کجا منوهای شما رو ببینم؟!! دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoodh 0 ارسال شده در بهمن 90 بله خب شما راست میگید ولی منظور از دمو آنلاین یعنی برم آپلود کنم رو هاست؟بعد سایت من game crused هست اگه قبلا در جایی دیده باشید و قبلا روش کار کردم خراب شده از نو نصب کردم ولی ایندفعه نمیدونم چرا اینجوری میشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 منظور از دموی آنلاین این هست که شما سایت رو روی هاست یا هاست رایگان نصب کنید و آدرس سایت رو بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoodh 0 ارسال شده در بهمن 90 خب من نمیدونم باید برم کجا آدرس بدید لطفا کهمن اینکار رو انجام بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 دوست عزیز دقت کنید کمی بیشتر توجه کنید به صحبت های من شما باید یا هاست خریداری کنید همراه با دامین و سایت رو نصب کنید یا اینکه از هاست رایگان استفاده کنید در گوگل جستجو کنید میتونید پیدا کنید بعد آدرس دامین رو بدید تا سایت شما بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در بهمن 90 دوست عزیز منظور اقای مرادی از دموی آنلاین اینه که شما ادرس سایتتون رو قرار بدید تا بررسی بشه! دوسته عزیز پیشنهاد میکنم که سعی کنید هاست رو خریداری کنید و از هاست رایگان استفاده نکنید چون امکانات هاست رایگان خیلی محدود هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در بهمن 90 اين مشكل را منم داشتم آقاي مرادي فقط گفتند دمو قرار بده دمو را كه گذاشتم ديگه هيچ جوابي داده نشد الان چند روزه http://forum.joomina.ir/thread-10161.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر